Rapport Kumlamarken 14/5

Det var, som brukligt är, en mycket regning och folktät dag på Kumla torg när årets vårmarknad tog plats. Till skillnad från tidigare år så var även Piratpartiet närvarande, och märkligt nog så syntes inga andra partier till förutom Socialdemokraterna. Vi försökte hälsa på dem, men de var inte intresserade av att diskutera med oss just där och då.

Likväl. Vi delade ut flygblad till både gamla och unga, och det var överaskande många som var glada att se att vi var på plats. Förhoppningsvis kommer vi inom kort att ha en levande och dynamisk lokalavdelning även i Kumla, och vi ser ljust på även Kumlas framtid.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>