Besök på Lindeskolan 21/5

I fredags var vi på besök på Lindeskolan och hade ett litet bokbord i foajén just utanför matsalen. Vi delade ut informationsblad, pennor och pins – kakorna låg tyvärr hemma i Mattias lägenhet på grund av glömska – vi hade även med en dator där man kunde bli medlem i partiet på plats. Stämningen var rolig och livad, vi fick mycket bra respons och en intressant debatt, även fast eleverna var mitt uppe i studentfirandet. Många elever sökte även medlemskap.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>