Veckans Pirataktiviteter i Örebro

Grillkväll på Onsdag

SSU har bjudit in de politiska ungdomsförbunden i Örebro på en grillkväll i Örebro stadspark och självklart så ska så många pirater som möjligt närvara! Kom med och Ta del av intressanta samtal och diskussioner med de andra ungdomspartierna och självklart visa varför piratpartiet behövs i riksdagen.Mat tar man med själv men grill, tändvätska m.m finns där. De bjuder även på fika.
Vi samlar på resecentrum i Örebro kl 18:00.

Länk till grillkvällens event på Facebook

Om du känner att du inte riktigt är en sådan “pratig” person så kom med i alla fall, ta med en kompis, grilla och njut av sällskapet.

Tid och plats:
18.00 Onsdag 2:e Juni
Stadsparken, Örebro

Möte på Torsdag

På torsdagen kommer vi att fortsätta där vi avslutade förra veckan. Vi behöver engagerade pirater som vill vara med och hjälpa till att fixa Sveriges bästa kampanj för Piratpartiet! Detta kommer vi att göra dels genom att arbeta i lag där vi koncentrerar oss på olika uppgifter. Läs mer om grupperna på vår blogg orebro.piratpartiet.se

Ta med en kompis och sväng förbi för att delta i diskussionen, vi behöver ditt engagemang!

Tid och plats:
18.00 Torsdag 3:e Juni
Coffehouse by George, ingången till SF-bio Örebro

Piratträff i Karstad i Helgen

Värmland piraterna bjuder in till kampanj-kickoff med talare, aktivism och underhållning.
Under nationaldagen kommer det samlas pirater på stora torget i Karlstad för en heldag med massor av aktiviteter för alla. Hela staden kommer att vara mer eller mindre invaderad med pirater – och du är välkommen att vara med!

Anmäl dig på facebook evenemanget här

Ta med vänner och bekanta och hjälp till att färga Karlstad lila och visa ditt stöd.
It’s going to be legend….wait for it….DARY!

Tid och plats:
Lördag – Söndag
Karlstad

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>