Superkarlstad 5/6

I helgen inträffade Superkarlstad, där ett otal pirater metaforiskt talat målade Karlstad lila. Det var, för att travestera ett känt citat, pirater pirater pirater, överallt pirater.

Vänta nu – Karlstad? I en Örebroblogg? Hur går det ihop?

Jo, ni ser – pirater fanns inte bara överallt i Karlstad, de finns även överallt i landet. Och än bättre är att vi samarbetar med varandra. Så när det är pirater i farten i Karlstad så är pirater från Örebro på plats. Samma sak när det gäller Västerås, Linköping, Borlänge, Motala eller någon annan plats där det är piratevent på gång. Det sägs ibland att Örebro är Sveriges knutpunkt, och när det gäller Piratpartiet så gäller detta långt mer än annars.

Det som hände i Karlstad i helgen var inte bara att Piratpartiet genomförde ett synnerligen fredligt och välvårdat nationaldagsmanifesterande – det var också ett knytande av kontakter mellan det östra och det västra distriktet, och bildandet av nya vänskaper som kommer att bestå långt mycket längre än den massövervakning vi manifesterar mot.

Piratpartiet - enande mot framtiden

Piratpartiet - tillsammans är vi många

Piratpartiet - en vacker syn

Kort sagt: Örebro + Karlstad = sant. Kort och gott.

Och nu lite kärlek till andra som skrivit om samma sak: JP, Ensson, Eva, Anne, 2

(Foto: Göran Widham)

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>