Daniel Brånn Vice Valkretsledare

daniel_brann

Piratpartiet Örebro har nyligen fått två nya vice Valkretsledare. Först ut är Daniel Brånn från Kumla, men även bosatt i Karlstad. Daniel är en energisk kille som alltid är i farten. När Daniel är med kan man lita på att allt som ska göras verkligen blir gjort. Därför har jag stort förtroende för Daniel och tror att han kommer att passa utmärkt som vice valkretsledare inte minst under sommarens fartfyllda valkampanj. Vi har sammanställt en liten intervju med Daniel här på bloggen så att ni läsare också ska få chans att lära känna vår nya vice valkretsledare.

Vem är du?
Jag är en 28 årig kille som uppväxt i Kumla och Örebro och som sedan studerat i Karlstad.
Jag håller även på en hel del med långdistanslöpning och kom t.ex.  41a i Stockholm marathon. Ja tycker att motion är en viktig del och för att alla människor ska må bra speciellt i de fall man sitter mycket framför datorn. Jag uppmuntrar därför personer i Piratpartiet och även andra att  motionera regelbundet.

Varför är du Piratpartist?
Jag vill se ett öppet samhälle där folk respekterar varandra och kan kommunicera utan att det de skriver kontrolleras. Ett samhälle där man istället för att reglera internets möjligheter låter folk utnyttja internets fulla potential. Jag vill samhälle där alla avsätt kön, sexuellt läggning eller etniskt ursprung behandlas lika och kunna kommunicera och information fritt.Ett samhälle där internet är en viktig del i utvecklingen mot demokrati i stora dela av världen. Detta skulle tillsammans med bland annat ett reformerat patentsystem i världen kunna vara ett stort steg mot minskad svält och fattigdom i stora delar av världen.

Jag vill hjälpa till att förhindra utvecklingen mot ett mer slutet samhälle där folk är rädda för att bli kontrollera av någon de inte känner. I ett sådant slutet samhälle stänger bara folk in sig och bygger stora staket och murar runt sina hem i rädslan för att någon brottsling ska angripa dem. I det slutna övervakningssamhället vågar inte folk kommunicera fritt med varandra i rädsla för att något företag eller myndighet ska kontrollera det som personen skriver eller skickar.

Vad vill du tillföra som VL2 i Örebro läns valkrets?
Jag vill hjälpa till att göra Örebro län till en del av landet där Piratpartiet syns som mest ute bland allmänheten och på så sätt lägger en bra grund för ett bra valresultat. Örebro län ska vara ett län där Piratpartister kampanjar mycket och samtidigt har riktigt kul. Vi ska också kunna vara på plats och svara på frågor eventuella väljare har om partiets politik.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>