Kumla kommun 15/6

IMAGE_068

Igår på tisdag var vi i Kumla i en del av vad man skulle kunna kalla en liten “valkretsturné” där vi planerar att besöka alla kommuner i Örebro valkrets under sommaren och hålla lite aktiviteter och engagera lokala aktivister. Vi startade med att ta en fika på Sveas Café i centrala Kumla. Där bjöds det på chokladbollar, kaffe och cola till oborstade pojkspolingar, som jag själv.

Efter vi laddat batterierna så delade vi ut folders på stan ett tag och pratade med folk. Daniel som är infödd Kumlabo var på hugget som vanligt och efter folderutdelningen så körde Daniel oss runt i kommunen för att sätta upp affischer. Vi besökte även den ökända Kvarntorpshögen och tittade på konst-på-hög-utställningen på toppen samt passade på att ta några bilder.

IMAGE_072

IMAGE_084

IMAGE_119

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>