Du är min drivkraft

Som valkretsledare, funktionär och riksdagskandidat för Piratpartiet är det skönt att veta en sak; Jag är inte ensam, och det är inte du heller. Ni – aktivister, funktionärer, medlemmar och pirater i största allmänhet – är min största drivkraft. Det känns skönt att veta att det finns människor som på allvar har tagit ställning för ett fritt och öppet samhälle och som varje dag kämpar och står upp för en bättre värld. Därför är ni min största drivkraft, och jag hoppas att jag tillsammans med andra pirater kan vara din största drivkraft i kampen mot riksdagen 2010. Tillsammans är vi starka, tillsammans bygger vi kunskapssamhället.

Därför är också ditt engagemang ovärderligt. Ditt engagemang hjälper till att skapa opinion i Piratpartiets frågor, men ditt engagemang hjälper också andra att orka stå upp för Piratpartiets sak, både i med- och motvind. För så är det, vi har en bra bit kvar att gå, och vi har tre intensiva månader framför oss. Om vi jobbar tillsammans är jag däremot övertygad om att det kommer att bli tre fantastiska månader värda att minnas, och jag är också övertygad om att vi har en riktigt stor chans att förbluffa alla när Piratpartiet seglar in i riksdagen i höst.

Därför vill jag uppmuntra just dig som läser det här, att faktiskt ta kontakt med Piratpartiet i Örebro och engagera dig. Ring mig, eller maila (nummer och mail hittar du under kontakt här på sidan), eller dyk upp på nästa Piratfika inne i stan på torsdag. Vi håller nämligen fika varje torsdag klockan 18.00 på Coffehouse by George, ingången till SF-bio i Örebro. Det är bara att dyka upp och säga hej. Det gör absolut inget att du är ny, eller att du är ovan med politik, om du vill kan du även ta med en kompis, alla är välkomna! Man känner ofta igen oss på att vi bär lila tröjor.

Jag är som sagt valkretsledare och riksdagskandidat för Piratpartiet, det betyder att min uppgift är att hjälpa dig om du behöver hjälp, och att organisera och arbeta för Piratpartiet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Med andra ord så kan man ringa, maila eller på annat sätt kontakta mig när som helst angående vad som helst, tveka inte.

Till sist vill jag önska alla Pirater en riktigt trevlig midsommar! I veckan så färgar vi länet lila och kommer att hänga upp 130 affischer runt om Örebro i en trevlig midsommar-kampanj.

Yours sincerely

Mattias Andersson

Valkretsledare & Riksdagskandidat, Örebro

Mattias.a.andersson[at]Piratpartiet.se

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>