Omval i Örebro kommun?

Med anledning av omvalet i den nordöstra valkretsen i Örebro kommun sammankallar vi härmed till ett extraordinärt möte rörande huruvida Piratpartiet ska ställa upp i det kommunala omvalet eller inte.

Detta extraordinära möte kommer att ta plats på Coffee House by George i Örebro (vid biografen) på torsdagen den 17 februari klockan 18:00.

Vi ser gärna att så många som möjligt tar sig tid att komma dit, i och med att vi kommer att behöva välja kandidater inom väldigt kort tid. Urvalet underlättas väldigt mycket av att kandidater, aktivister och samordnare möts ansikte mot ansikte över en fika, och om det dyker upp eventuella frågor så kan vi ta dem där och då.

Detta är en möjlighet för oss att åter igen påminna världen om att Piratpartiet fortfarande finns och tänker göra en skillnad i Örebro. Och du har chansen att vara där och vara med när det händer.

Så dyk upp på Coffee house by George klockan 18:00 torsdag den 17 februari, ta en fika och ta tillvara på denna möjlighet.

Mvh

Marcus Schmidt, styrelseledamot Ung Pirat Örebro

Max Waern, vice valkretsledare Örebro

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>