Nya tider, bättre framtider

Varje torsdag brukar ett antal pirater från Örebrotrakten samlas på det ärorika Café Deed för att diskutera både saker och ting. I torsdags var det åter dags igen, och diskussion hände. Givetvis riktade diskussionen in sig på det nyaste av allt nytt – Piratpartiets nya hemsida.

Vad innebär det att ett parti har en hemsida där det är hur enkelt som helst för lokala aktivister att bli synliga? Vad innebär det att vi kan gå från fikabordsdiskussion till hemsidestext på den tid det tar att fastställa en formulering? Vad innebär det att vi helt plötsligt har en väldigt mycket större publik än vi hade tidigare?

Det innebär att diskussionerna kommer att bli väldigt mycket mer animerade framöver. Och att frågan för varje framtida torsdagsmöte kommer att bli: hur kan vi ge världen en uppfriskande käftsmäll i magen den här veckan?

Ty världen är inte direkt en plats som väntar på att folk ska komma och be om lov innan de förändrar den.

Vi hoppas att ni kommer att droppa in på torsdag, klockan 18:oo. Vi har väldigt mycket framtid framför oss!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>