Det är hög tid att vara med och påverka!

Ett nytt år har sparkat igång, och som med alla nya år så innebär detta år att alla de saker som ska göras under ett år ska göras en gång till.

Så som, exempelvis, årsmöten.

Om du nu tänker “var är ett årsmöte och varför ska jag bry mig?” så ställer du en bra fråga med bra svar. Tre bra svar, till och med.

Ett årsmöte är ett möte en organisation har där medlemmarna samlas för att diskutera vad organisationen ska göra framöver. Det är under årsmöten som styrelser väljs, budgetar klubbas och politiska huvudmål stakas ut. Och det är också där de största diskussionerna om vad som ska göras inträffar. Det är där det är som lättast att påverka saker.

Och du är inbjuden. Till tre årsmöten, för att vara exakt.

Det största av dem är Piratpartiets vårmöte, som öppnar den första april.

Det yngsta av dem är Ung Pirats kongress, som sker den femte till sjunde april.

Och det viktigaste av dem är Ung Pirat Örebros årsmöte. Datum om detta kommer vid senare tillfälle.

För dig som inte orkar vänta på att vara med och påverka, så finns närmare och lokalare möten redan runt hörnet. Varje torsdag samlas lokala pirater från Örebroområdet på Cafe Deed klockan 18 för att diskutera aktuella händelser och nyheter, och det är bara att droppa in för dem som vill.

Nästa torsdag är i morgon.

På tisdag (den tolfte) kommer dessutom vår EU-parlamentariker Amelia Annersdotter på besök, och om du har tankar, frågor eller förslag så är du varmt välkommen att framföra dem personligen. Plats: cafeet vid biografen. Tid: 17:00 och framåt.

Vi ses framöver!

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>