Piratpartiet i Örebro presenterar: Kommunprogram 2018!

Vi har slitit i månader för att sammanställa den politik vi vill gå till val på i Örebro kommun. Nu äntligen är vi klara och resultatet kan läsas via länken nedan. Sprid gärna i alla möjliga kanaler, ju fler som kan läsa desto större chans har vi till att få många röster.

Piratpartiet Örebro Kommunprogram 2018

Kommentarer

eckol skrev

Stort grattis till alla sålda böcker. Jag har läst dom allihopa, önskar att jag hade gjort det innan jag började handla med bull och bear certifikat, då hade jag kanske varit rikare nu ;-). Nu har jag räddat de öre som fanns kvar och ska göra nya förhoppningsvis smartare/tryggare placeringar. Hur hade du i dagsläget placerat ca 100 000?

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>